Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Saturday, 1 December 2012

Budinca de broccoli


M-am hotarat sa gatesc mai mult broccoli. E atat de buuuun si are putine calorii. Asa ca am cautat o reteta- de data asta romaneacsa :) si am gasit ceva deosebit. Iti spun si tie cum se face:



Ingrediente
- 2 capatani  de broccoli
- o cutie smantana
- un iaurt simplu
- 100 g telemea
- 100 g cascaval
- 100 g branza dulce
- 4 oua
- sare, piper, marar

Pui la fiert broccoli, doar cat sa fie putin fiert, nu de tot.


Intre timp pregatesti amestecul.
Bati albusurile pana cand sunt tari si adaugi aici branza(telemea si dulce). Pui si condimentele aici.
Pui amestecul intr-un vas termoizolant si asezi frumos buchetelele de broccoli. Dai la cuptor cam 30 minute- verifici sa fie intarit oul.




Dupa 30 minute scoti si adaugi deasupra amestecul de smanatana, galbenusuri si cascaval ras si mai pui la cuptor cam 15 minute, pana se rumeneste.



Iasa super super bun!
Pofta buna!

5 comments:

  1. unde se pune iaurtul?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iaurtul il amesteci cu smantana la sfarsit sau,noi adaugam uneori in farfurie.E foarte bun in
      ambele variante

      Delete
    2. Mersi! Vreau sa il gatesc de revel!
      La multi ani!
      Adi L

      Delete